top of page
080521_LA CLOSCA_36_edited.jpg

LA CLOSCA

una mica de filosofia

La Closca va néixer amb la intenció de donar aixopluc a totes aquelles persones, petits i grans, que tinguessin ganes d’interaccionar amb els altres, de relacionar-se, de compartir, de treballar, d’expressar-se, de millorar, de jugar, de viure i en definitiva, de fer teatre. Portem cinc anys en aquesta bonica aventura i no cal dir que recordem encara el nostre primer any, els nostres primers alumnes, la seva primera estrena.

Aquells petits alumnes han crescut, són uns jovenets que segueixen expressant-se i actuant amb la follia pròpia de la seva edat. I amb ells hem crescut i après nosaltres, ha crescut el grup i se n'han obert de nous, també d’adults, i fins i tot, un casal d’estiu teatral. I seguim, i amb més ganes que mai. El nostre motor és l’amor per allò que fem i tenim l’absoluta convicció que és imprescindible pels nostres dies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malgrat tot, encara hi ha pares i mares que creuen en una educació pels seus fills i filles basada en el teatre. Malgrat tot, encara hi ha gent que els atrau pujar damunt d’aquestes fustes on tot es transforma, tot s’altera i tot neix en cada cosa. Treballem des de la constància, des del compromís, des del joc i l’amor a una feina que ens enfronta cara a cara amb tota la nostra vulnerabilitat, amb tota la nostra força.

“Una societat, una ciutat, una civilització que renuncia a l’Art, que s’allunya d’ell, que renuncia al patrimoni del demà i que no renuncia ni tan sols un instant a produir sense reflexionar; és una societat que s’acontenta de sí mateixa, que es lliura per complet a la contemplació mòrbida i orgullosa de la seva pròpia imatge. Nega els seus errors i els seus fracassos, es creu bella i perfecta, i es menteix. I només aleshores esdevé avara i mesquina. Es torna presumida i trista.”
                                                                                                                                      Jean-luc Lagarce

què ÉS LA CLOSCA I QUÈ FEM?

La Closca pretén treballar i fomentar els coneixements dramàtics. Ensenyant teatre volem desenvolupar les capacitats de comunicació i expressió a alumnes de totes les edats. Ens dirigim a totes aquelles persones que tinguin ganes d’aprendre a fer teatre i vulguin desenvolupar aspectes inherents en uns estudis artístics: coneixement d'un mateix, seguretat personal, capacitat d'observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat, etc. així com potenciar les sensibilitats artístiques també útils per a altres disciplines.

Fent teatre s'aprenen uns valors que fan referència a les relacions socials, la comunicació amb els altres i el desenvolupament d'un imaginari característic.

VIDEO CORPO
Mirar ahora
bottom of page